torsdag 6 november 2014

Slutspurten

Det blev som jag trodde: Ungefär 24 timmar senare var både Copernicus och Delphi tingade ordentligt till sina nya hem. Resultatet är fyra göteborgare, en alingsåsare och en skatt som hamnar i Kisa. Tre av dom som stannar i götet kommer bo ganska nära varandra också. Spännande!

Jag börjar redan nu hinta åt FHKs utställning i Varberg 21-22 mars 2015 för hela gänget, det hade varit en rolig återträff för de som är intresserade och även en chans för katterna att få en bedömning.
Det kostar 300:-/dag och man kan välja att vara med bara lördag eller lördag-söndag. Jag hjälper givetvis till med anmälningsblanketter och allt annat som man kan behöva veta och fixa inför en show.

Påminner alla blivande ägare att ni självklart är välkomna att hälsa på både innan och efter ni hämtat katten, vi finns här om ni behöver svar på frågor om tillbehör inför hämtningen eller om ni bara undrar lite smått över något.
Katterna gillar att ni hälsar på, ju mer uppmärksamhet desto bättre enligt de flesta, så känn inte att ni stör!

Ny adress gäller from. måndag.

Annika Ljung
Ödenäsvägen 158
44195 Alingsås

Från E20:
Sväng av Ingaredsmotet och följ vägen mot Hemsjö/Edsås (vänter i avfarten från båda håll). 
Efter 6 km  är det en 11graders uppförsbacke. På toppen svänger du höger mot Ödenäs.
Kör 5,6 km, på en raksträcka har du det svarta huset på vänster sida, skymt av höjd och växtlighet. Kommer ni till Ödenäs skola och kyrka har ni kört för långt.
Uppfarten till huset kan vara hal av växtlighet samt ganska brant. Vändplats finns ej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar