måndag 6 oktober 2014

Full fart frammåt


Igår hade vi besök från Sallys uppfödare Annette med kompis samt ett par från Norge vars katt varit på parning hos Annette i Skövde. Det blev härligt mycket kattprat och även mycket beröm till kullen, framförallt Asterion och Fortunas vackra tabbymönster.
På kvällen tog jag tag i lite annonsering, jag hade tänkt vänta tills de var 6 veckor men de är ju så gulliga redan nu.. Blivande ägare kan säkert roas av att följa dom från tidigare ålder. Sagt och gjort, lade ut några små "feelers" på facebook och nu har Fortuna en intresserad köpare.

Idag var vi på banken för att lägga upp våra lån, vi har skrivit kontrakt på hus ute i Alingsås och är mitt i köpet, vi har lägenheten till sista december men tillträde redan den sjunde nästa månad.
Detta har i och för sig inte något direkt med kattungarna att göra men flytten sker även för dom och det är en stor förändring för oss. Det är ett vackert litet hus i Ödenäs som visserligen behöver renoveras lite men med hög mysfaktor. Hoppas bara våra "vita" katter kan hålla sig ur den öppna spisen. 



1 kommentar: